TOMMY op de Dutch Design Week

Op de Dutch Design Week in Eindhoven is vanaf vandaag, tot en met zondag 29/10 een expositie te zien van de 20 finalisten in de prijsvraag Who Cares. Waaronder ons plan See me, Feel me, Touch me, Heal me – TOMMY voor de locatie Oosterparkwijk in Groningen. De locatie van de expo: Temporary Art Centre (TAC), Vonderweg 1, 5611 BK Eindhoven.

See me, Feel me, Touch me, Heal me – TOMMY staat voor een hoogwaardige kwaliteit van leven. Voor een omgeving waarin mensen bewuster en gezonder leven. Elkaar ontmoeten. Genieten. En van betekenis zijn. Met een uniek pakket van woningen, voorzieningen, diensten en een aantrekkelijke openbare ruimte voegt TOMMY in de Oosterparkwijk een wel heel bijzonder stukje binnenstad toe. Toegankelijk voor iedereen. Met als bijzondere centrale plekken de recreatiehaven en de kas in de groene stadstuin – voor werken, horeca, cursussen en allerhande (spontane) initiatieven.

TOMMY’s kernwaarden: gezondheid, gastvrijheid en innovatie. Mensen gezond houden en maken. Bewoners en bezoekers het gevoel geven dat ze er mogen zijn. En gebruik maken van de nieuwste toepassingen en inzichten op technisch en sociaal vlak.

TOMMY creëert een leefmilieu dat alle zintuigen prikkelt. In een diffuus en verrassend landschap met zo min mogelijk grenzen kun je heerlijk dwalen en word je verleid en uitgedaagd om te bewegen. TOMMY laat de bestaande structuren van de wijk intact en voegt nieuwe kwaliteit toe op een locatie die momenteel niet als onderdeel van de Oosterparkwijk wordt beschouwd.

Het organisatiemodel van TOMMY staat als een huis. Sterke lokale en (inter)nationale partners hebben zich aan TOMMY verbonden. Samen met hen, Oosterparkers en Groningers maken we van TOMMY een nieuwe, verbindende en toonaangevende hotspot voor wijk en stad!

TOMMY is… wonen, anderhalvelijnszorg, (zorg)hotel, stadslandbouw in containers en kassen, ruimte voor initiatieven, eet- en drinkgelegenheden, creatieve werkplekken en ateliers, wellness, fitness, recreatiehaven, veel groen, aantrekkelijke routes, smart-parking, bewegingsapp, Oosterparkkart, beheer en hospitalitymanagement.

De plannen voor TOMMY hebben een stedelijke allure op het schaalniveau van de wijk. Deze opzet is een bewuste keuze om meer impact te genereren en kwaliteit in de wijk te brengen voor een brede doelgroep. Voor jong en oud. Voor alle leefstijlen. TOMMY, daar wil je deel van uitmaken!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *